2016: Ami maradt, az marha jóAz idei évjárat az ország egyik pontján sem volt zökkenőktől mentes a borászok számára. De ami szőlő megmaradt, az marha jó - Figula Mihály szerint. Aktuális legjobb tételeiket a borászok a Zwack Izabella Borkereskedés ismerkedős délutánján mutatják meg nekünk december 1-jén.
Egri Bikavér: megvan a siker receptjeEgy dolog egyészen biztos a bikavérrel kapcsolatban: óriási érdeklődés övezi. A pénteken megtartott Eger-Szekszárd Bikavér Párbajra minden jegy elkelt. Lapunk egri és szekszárdi borászokat kérdezett a helyszínen arról, milyennek kell lennie egy jó bikavérnek.
A kulisszák mögött: az Év bortermelője gálaebédFebruár 8-án, vasárnap adták át az Év bortermelője címért járó díjat Dúzsi Tamásnak. Az előző évek hagyományaihoz hasonlóan, gálaebéd keretein belül kapta meg a borász az elismerő oklevelet a Corinthia Hotelben. De lássuk, hogyan zajlik egy ilyen rendezvény a színfalak mögött!