Felejthetetlen karácsonyi menük #17: amikor a bor választja az ételtNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Tésztát eddig még nem ajánlottunk a vörösborokhoz, most pótoljuk a "mulasztást". Persze ezt is kicsit rendhagyó módon, ahogy azt tőlünk megszokhattad.
Bemutatkoznak a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor tételei #6Szeptember 5-én jelent meg a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazin, melynek célja a legjobb magyar borok népszerűsítése, illetve a fogyasztók segítése a számukra megfelelő bor kiválasztásában. A Borászportálon időről időre bemutatunk egy bort a 100-ból, ebben a cikkben Balatonboglár van soron.
Minden napra egy vörösbor: Bujdosó Pincészet, Farkastanya Cabernet Franc 2012Hazánkban a vörösborok népszerűsége továbbra is megelőzi a fehérborokét és a rozékét is. A bordeaux-i szőlőfajták és a bordói stílusú magyar vörösborok pedig továbbra is a legkedveltebbek közé tartoznak, ezért közülük több tétel is bemutatkozik a Bordói November Nagykóstoló Csúcsbor Termében. Figyeld napi ajánlónkat!
Minden napra egy vörösbor: Bujdosó Kokas 2009Hazánkban a vörösborok népszerűsége továbbra is megelőzi a fehérborokét és a rozékét is. A bordeaux-i szőlőfajták és a bordói stílusú magyar vörösborok pedig továbbra is a legkedveltebbek közé tartoznak, ezért közülük több tétel is bemutatkozik a Bordói November Nagykóstoló Csúcsbor Termében. Figyeld napi ajánlónkat!