Képzeletbeli menüsor nagyon is valóságos borokkalEmber legyen a talpán, aki a Winelovers Grandon az összes pincészettől kóstol valamit. Aki egyszer is megtapasztalja, milyen elveszni a felvonuló tételek kavalkádjában, az később biztosan készít egy előzetes tervet arra vonatkozóan, hogy milyen szempontok mentén kezdi a kóstolást. Fel lehet térképezni egy borvidéket, össze lehet kóstolni különböző régióknak egy adott szőlőfajtából készült borait, de hosszasan el lehet időzni egy-egy borstílusnál (pezsgők, édesek stb.) is. Mi ezúttal egy végtelenül egyszerű szempontot követtünk: egy elképzelt menüsorhoz választottuk ki a legmegfelelőbb borokat a kínálatból.
Nem maradnak a rajongók Czurda Riesling nélkül: 2024-ben jönnek az új palackok!Czurda Henrik évekkel ezelőtt a német stílusú rizlingek hazai példáit mutatta be, amelyeket mind a fogyasztók, mind pedig a gasztronómia nagy elismeréssel fogadott. A hazai és nemzetközi sikerek sorra érkeztek, és a borszerető közönség megbizonyosodhatott arról, hogy prémium bort vásárol, amikor a Czurda rizlingek valamelyikét teszi bele a kosarába.
Prosecco Superiore tételek, elegáns rajnaik, dél-balatoni és szekszárdi összefogásBenyomások az ország legnagyobb választékkal bíró borfesztiváljáról.
Véleményedért cserébe 6 palack Czurda Riesling-et nyerhetszHa megírod legnagyobb kulináris élményedet a Czurda Riesling-ről, nyerhetsz 6 palackot belőle.
Aki Czurda rizlinget vesz, mindig biztos lehet az állandó minőségbenNéhány éve a Pannonhalmi borvidéken született egy bor, amelyet a fogyasztók és a szakma is örömmel fogadott, hiszen a stílus, amit képvisel, hazánkban egyedülálló. Czurda Henrikkel, a Borkollégium WSET kurzusain referenciaként megjelenő bor megálmodójával beszélgettünk arról, mi történt az idei évben, és mik a tervei a jövőre nézve.
Buy Czurda Riesling, and you can always be sure of consistent qualitySome years ago, a special wine was born in the Pannonhalma wine region. This wine was welcomed by consumers and the trade alike, as the style it represents is unique in Hungary. Dr. Henrik Czurda created this wine that is used as a reference in the WSET courses of the Hungarian Wine College. We asked Henrik how this year has gone and discussed his plans.