Jelentkezz mesterkurzusainkra, és kóstold végig még ebben az évben a Winelovers 100 győztes tételeit!Egyedülálló lehetőség: a díjnyertes borok segítségével 1-1 borstílust alaposabban ismerhetsz meg kedvező áron. Siess, mert limitált a résztvevők száma!
Alapvető borstílusok: fehér vagy vörös? A világ hatalmas borkínálatát a legegyszerűbben két nagy csoportra lehet osztani: fehérborokra és vörösborokra. Ezen belül természetesen a cukortartalom, készítési mód, érlelés stb. szerint még számos más osztályozás is lehetséges – ha az alapokkal már tisztában vagyunk.
Nem sajt, nem libamáj, nem diós bejgli: mi mindenhez jó a tokaji aszúUnod már, hogy mindig libamájat, sajtot vagy diós süteményt kell készítened az ünnepi asztalra a tokaji aszú mellé? Ennek most vége. Megmutatjuk neked, hogy a világ egyik legcsodálatosabb bora azért (is) olyan csodálatos, mert rendkívül sokoldalúan használható a gasztronómiában. Következzen 3 recept, amiről álmaidban nem gondoltad volna, hogy működik vele.
Retsina, a görögök fenyőízű boraHa nyár végén, például egy last minute úttal, Görögországba mész, semmiképpen ne hagyd ki a leghíresebb görög bort, a retsinát. Ha megkóstoltad, megérted, mit keres a fenyő a pohárban.