Tegyük tisztába a fogalmakat: mi az, hogy édes bor, mi az, hogy pezsgő és mi az OEM?Vöröset vagy fehéret? Szárazat vagy édeset? Simát vagy habzót? Gyakran elhangzó kérdések, ha szeretnénk inni egy pohár bort egy bárban. Sokan rendelkeznek határozott preferenciákkal, kialakult ízléssel, miközben nem tudják hogy ezen kategóriák nemcsak termelői megszokáson alapulnak, hanem a legtöbb esetben szigorú törvényi szabályrendszert követnek? Nézzük át együtt a lehetőségek teljes spektrumát.
Angyali borok vagány köntösbenAz utóbbi hetekben több szupermarket polcain is szembejöhetett velünk egy-egy olyan feltűnő palack, amelyről talán nem is gondoltuk volna, hogy Tokaj-Hegyaljáról származik. Kíváncsivá tettek, ezért Bukovinszky Tamást, az Angyal Borászat kereskedelmi és marketing vezetőjét alaposan ki is kérdeztük.