Ezeket a borokat bontsd ki a húsvéti ételek mellé!A húsvéti étkezések hagyományosan gazdagok és bőségesek, az ünnep vallási jelentősége mellett a tavaszt és az újjászületést is szimbolizálják. Egy igazi winelover az ünnepi ételek mellé gondosan válogatja ki a megfelelő borokat is. Ebben segítünk!
"Számunkra ez a rendezvény már hagyománynak számít"A Winelovers Grand rendezvényen több borászat is képviseltette magát, akik különösen fontosnak tartják a személyes jelenlétet, a fogyasztókkal való közvetlen kapcsolatépítést, valamint a márkaismertség erősítését. A kiállító borászatok közül többen hangsúlyozták a természetes eljárások fontosságát, a terroir megőrzését és a fajtajelleg tiszta bemutatását. A rendezvény különlegességét az is adta, hogy nemcsak borászatok, hanem ásványvíz-gyártók is jelen voltak, ezzel is hangsúlyozva a bor és víz közötti finom, de fontos kapcsolatot. A víz nem csupán frissítő kísérőként szolgált, hanem hozzájárult a borkóstolás élményének teljességéhez is.
Taste of bubbles – Duna, budai panoráma, luxus és buborékok több héten átSzeptember 3-án megnyitotta kapuit az InterContinental csodálatos panorámával kápráztató Corso bárjának teraszán a Taste of bubbles fantázianévre keresztelt eseménysorozat, melynek küldetése, hogy megismertesse a nagyközönséget a buborékos italok világával.
Törley, Széchenyi és még Churchill is az In Vino Lidia Bubiest vendégei voltakA sors úgy hozta, hogy megismerkedtem Füle Lídiával, aki – mint kiderült – a komoly pozíciója mellett egy két lábon járó bor- és pezsgőenciklopédia. Lelkesedése meggyőzött, így részt vettem az Olof Palme sétányon található Városliget Caféban szervezett In Vino Lidia Bubiesten, ahol a pezsgők világába kalauzolt minket. Aradi Péter beszámolója.
Minden napra egy pezsgő: François President Brut 2014A nyár beköszöntével egyre inkább vágyakozunk az izgalmas és jéghidegre hűtött pezsgőkre is. Éppen ezért készítettük el napi ajánlónkat; ismerkedj meg a 2018-as Pezsgő Június legmenőbb magyar tételeivel!