Felejthetetlen karácsonyi menük #5: vadpörkölt kicsit másképp és cabernet sauvignonNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Következzen most egy hamisítatlan karácsonyi fűszerezésű pörkölt és hozzá egy szekszárdi prémium vörösbor!
Minden napra egy bor: Garai Cabernet Sauvignon Prémium 2017November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Szekszárd és a cabernet sauvignon találkozását mutatjuk most be.