Bemutatkoznak a Borkollégium oktatói: Harmath Csaba, a gasztromindenesHa olyan jó hangulatban telnek Harmath Csaba órái a Borkollégiumban, mint egy vele folytatott beszélgetés, az már félsiker. Ráadásul a gasztronómia legkülönbözőbb területein szerzett nagy tapasztalatot, ezért is különösen meglepő, hogy mely kurzusokon oktat.
Ha április, akkor kékfrankos - borászokat kérdeztünk a fajtárólVideó - A Kékfrankos MOST! egy egész hónapig tartó, a kékfrankos szőlőfajtát a középpontjába állító programsorozat, amelynek keretében szerte az országban borkóstolókat, borvacsorákat tartanak majd, figyelmet szentelve e sokszínű szőlőfajtának.
Olaszrizling szerintetekSUMMARIUM - Az olaszrizlinget saját gyerekükként szerető és nevelő borászok úgy döntöttek, hogy helyet követelnek boraiknak egy újabb megmérettetésen, melyben a fajta kiváló tulajdonságaira szeretnék felhívni a nagyérdemű figyelmét februárban. Abban a februárban, ami már öt éve szinte kizárólag a furmintról szól. Azonban, tényleg, bátraké a szerencse. A Jásdi István nevével fémjelzett Olaszrizling szerintünk eseményen, melyet február 1-2. között rendeztek meg Csopakon, annyian voltak az eseménynek helyt adó Jásdi Pincében és Szent Donát Pincében, hogy a falak majdnem kidőltek.
Harmath Csabával erősít a Halászbástya ÉtteremRövidhír - A Halászbástya Étterem Harmath Csaba bor- és gasztronómiai tanácsadót kérte fel az étterem szakmai irányítására, fejlesztésére.