Vörösborral vírus ellen?! - Winelovers Villány kóstoló2020. október 8-án került megrendezésre az InterContinental Budapestben a Winelovers Villány tematikájú kóstolója, impozáns helyszínen, tartalmas, szép vörösek, kíváló borászatok társaságában.
Pezsegj még egy utolsót, mielőtt végképp beköszönt az ősz!Szeptember 3-a óta zajlik a Hotel InterContinental Corso bárjának teraszán a Taste of bubbles fantázianévre keresztelt eseménysorozat, melynek keretében sok-sok finom bubis italt lehet kóstolni poharazva is. Mindezt egészen október 3-ig tehetik meg a pezsgők szerelmesei, érdemes tehát addig kihasználni a lehetőséget, talán az időjárás is kitart még addig.
Taste of bubbles – Duna, budai panoráma, luxus és buborékok több héten átSzeptember 3-án megnyitotta kapuit az InterContinental csodálatos panorámával kápráztató Corso bárjának teraszán a Taste of bubbles fantázianévre keresztelt eseménysorozat, melynek küldetése, hogy megismertesse a nagyközönséget a buborékos italok világával.
Hogyan készült a Magyar Borok Bálja ételsora?A nemrég megtartott Magyar Borok Báljának ételsora Cseh János remekműve volt. Egy ekkora, a gasztronómiát előtérbe helyező rendezvény ételeinek elkészítése hatalmas feladat, hiszen 350 főnek kell tökéletes fogásokat felszolgálni. Hogyan néz ki egy ilyen menü összeállítása, mik az ökölszabályok az ételek kitalálásánál? Az alábbiakban mindenre választ kapunk, személyesen Cseh Jánostól.