Az egyszerűségben nem lehet trükközniMalatinszky Csaba a nyári napforduló idejére, levendulaszürettel egybekötött egész napos bulit szervezett. Az organikus szőlőbirtok présházánál kaptunk asztalt, amíg a diófák árnyékot adó menedékében ismerkedtünk a "non-sous-vide" ételekkel.
A te lecsód a legjobb? Tanítsd meg a robotodnak!Az otthoni konyhákba szánt robotséfet fejlesztett ki egy londoni vállalat: a masina az ember mozdulatait ellesve tanulja meg elkészíteni a különböző fogásokat, amelyeket azután minden alkalommal ugyanúgy tud elkészíteni.
Kreatív Konyha Fórum: főszerepben a marhahúsSzakmai bemutató - A Kreatív Konyha Fórum 2012-ben a HOVENTA szakvásár elsőszámú kísérőrendezvénye lesz. A konferenciát öt évvel ezelőtt indította el a Vendéglátás szaklap, s azóta az egyik legrangosabb szakmai esemény lett, idén pedig három naposra bővítve, a Hungexpóval közös szervezésben valósul meg.
Prémium borecet, az új hungarikumMagyar termék - Magyarország is méltán büszkélkedhet prémium kategóriájú borecettel, gyümölcsecettel, s ennek a köztudatba emelésén dolgozik a Bor- és Gyümölcsecetgyártók Egyesülete.
Milyen lesz a jövő konyhája?Kiállítás - Környezettudatos, energiahatékony, ergonomikus, azaz intelligens, egyszersmind futurisztikus konyhai modelleket ismerhet meg az, aki a hétvégén ellátogat a Papp László Sportarénában tartandó Konyhakiállításra. De amellett, hogy megtudhatjuk, milyen lesz a jövő konyhája, találkozhatunk majd sztárséfekkel, lesznek továbbá barista és látványos mixer bemutatók is.