Jegyezz elő június 18-ig Malatinszky Csaba ikonikus tételeireA bordói típusú előjegyzés a vásárlás olyan exkluzív módja, amely során a vevő elővételben, egyedülálló feltételekkel juthat külünleges borokhoz.
Ha valódi kuriózumra és újdonságra vágysz, itt a Malatinszky Kúria Novum Conceptio 2020A folyton megújuló és kísérletező Malatinszky Csaba a 30. Budapesti Borfesztiválra is tartogatott meglepetést az érdeklődők számára.
Malatinszky Csaba: „Minél magasabb valamiben a kézi munka aránya, az eredmény annál inkább válik az alkotó személyének kivetülésévé”Karácsony felé közeledve egy kis játékra hívtuk Malatinszky Csabát. A villányi borász ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, a könnyednek induló beszélgetés végére nagyon mély gondolatok is előkerültek sorsfordító borokról, gyökerekről és V. Györgyről.
Borász a teltházas Borkollégiumban: Malatinszky CsabaElhivatottság, természetesség, eredetiség, tudatosság – talán e szavakkal jellemezhetjük legjobban a Borkollégium decemberi meghívott előadóját, aki borkóstolással egybekötött előadáson mutatta be munkásságát az érdeklődőknek. Malatinszky Csaba, vagy ahogy emlegetik, Monsieur Cabernet franc neve ma már fogalommá vált a borászszakmában és az igényes borkedvelők körében – szó szerint, hiszen 2015 óta létezik egy borkészítési eljárás, ami a Méthode Malatinszky nevet viseli.
Új borkészítési eljárásáért kapott díjat Malatinszky CsabaFrancia innovációs díjjal tüntették ki idén tavasszal Malatinszky Csaba borászt új vörösbor-készítési eljárásáért. A vele készített interjúban elárulta a siker összetevőit: ajtó a hordón, görgetés, nyomásszabályozó.
A megszolgált bizalom - Malatinszky Csaba kóstolóján jártunkPéntek este 6 óra. A Boscolo New York Palota Vörös és fehér szalonja meleg fényeit visszatükrözik az asztalokon sorakozó kristálypoharak. Malatinszky Csaba személyesen fogad minden érkezőt, a terem pedig lassan megtelik.
Öt bor Malatinszky Csaba karácsonyi asztalárólAz idén hivatalosan is legjobb magyarországi organikus borászatnak választott Malatinszky Kúria nem mindennapi ajándékokkal készül az ünnepi időszakra. Malatinszky Csaba ezúttal konkrét bor-étel párosításokat és tippeket ad.