Hatalmas változások előtt áll a szekszárdi borvidékAz elkövetkezendő 10 év, úgy tűnik, kiemelt fontosságú lesz Szekszárd életében. Érdemes megnézni a borvidék egyik ikonikus borászatán keresztül, hogyan készül a térség a jövőre. A Bodri pincészetnél jártunk.
Szarvast sütöttünk az Optimus Étterem séfjévelA nyár beköszöntével az étlap is új formát öltött Bodri Birtokon, mi pedig már alig vártuk, hogy megkóstoljuk az új fogásokat, pláne, hogy az Optimus Étterem séfje, Makk Norbert azt ígérte, a konyhában nézhetjük végig, hogyan készül el a menü.
Szekszárdon faluhelyi kakaspörkölt a slágerBreining Dénest minden kollégája Daninak szólítja. Remekül megértik egymást Makk Norberttel, az Optimus Étterem séfjével, hiszen gyerekkori ismerősök. Úgy tűnik, elválaszthatatlanok.