Ezeket a borokat bontsd ki a húsvéti ételek mellé!A húsvéti étkezések hagyományosan gazdagok és bőségesek, az ünnep vallási jelentősége mellett a tavaszt és az újjászületést is szimbolizálják. Egy igazi winelover az ünnepi ételek mellé gondosan válogatja ki a megfelelő borokat is. Ebben segítünk!
5 furmint a februári farsangi napokraA furmintot sokan meghatározó és nagy potenciállal rendelkező magyar fajtának tartják, a borászok számára pedig egy igazi jolly joker: tág mozgásteret enged, sokféle stílus kipróbálását teszi lehetővé. Alkalmas pezsgőhöz, reduktív eljárással készült és a hagyományosabb botritiszes stílusok, valamint természetesen az édes borok, a szamorodni, az aszú készítésére is. Kedvünkre válogathatunk a fajta által nyújtott széles kínálatban, a furminttal akár egy egész étkezést végig kísérhetünk, nem beszélve a sajtokkal való párosítási lehetőségekről. A furmint hónapjában, februárban, toplistánkban 5 szerethető és talán kevésbé ismert izgalmas tételt ajánlunk több hazai borvidékről.