Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.
Februári hírszüret a hónap legolvasottabb cikkeivelA február a bor és a gasztronómia világában a díjesők és szavazások időszaka volt, a hónapot pedig a Magyar Borok Bálja koronázta meg. Összegyűjtöttük a legfontosabb történéseket és a legolvasottabb cikkeinket.
A sablon nyert a kürtőskaláccsal szemben – megvan Széll Tamás utódaLezajlott a 2018-as Bocuse d’Or Magyarország szakácsverseny döntője, a győztes léphet Széll Tamás örökébe és képviselheti hazánkat a júniusi európai döntőn. Ott voltunk versenyen, betekintettünk a kulisszák mögé és felültünk a szurkolók közé is a tribünre.
Megvan a 2018-as magyar Bocuse d'Or győzteseA mai napon lezajlott a Bocuse d'Or magyarországi versenyének döntője a Hungexpon, a SIRHA szakkiállítás keretében. A győztes képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or európai válogatóján Torinóban. És hogy ki nyert? Lejjebb görgetve kiderül.
Széll Tamás bizakodóA Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d'Or-on, bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést. Beszámoló.
Először nyert a tengerentúl a Bocuse-onA Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina kapitány alkotta magyar csapat a legjobb hústál és a legjobb poszter különdíját érdemelte ki Lyonban.
Őrült tempóban készülünk a Bocuse-raBő egy hónap múlva a Bocuse d’Or lyoni döntőjében küzd meg az ellenfelekkel a 2016 májusában, a budapesti döntőt megnyerő magyar csapat. Széll Tamás vezényletével gőzerővel készülnek, heti 6 napon, napi 8 órát gyakorolnak, hogy felérhessenek a csúcsra.
Szavazz a kedvenc Bocuse d’Or poszteredre!Már lehet szavazni a kedvenc Bocuse d’Or poszterünkre, így természetesen a Széll Tamást ábrázoló magyar plakát is várja a voksokat. A Bocuse d’Or honlapján 2017. január 25-ig megy a szavazás.
Történelmi lehetőség kapujában a magyar gasztronómia?Bíró Lajos, a Bock Bistro séfje szerint Magyarország bekerült a világ gasztronómiai centrumába. A magyar konyha forradalmi időszakát éli – hangzott el a San Sebastianban, a Gastronomika világkongresszuson.