A természeti környezet inspirálta a Michelin-csillagos séfet Július 4-én, szombaton második állomásához érkezett a Bocuse d’Or Gasztrokörút, amelynek helyszíne a veszprémi Hotel Villa Medici volt. A vacsora menüjét Pesti István, Michelin-csillagos séf és Amrein Csaba, a Villa Medici konyhafőnöke állította össze.
Újabb állomáshoz érkezett a Bocuse d’Or GasztrokörútA Magyar Bocuse d’Or Akadémia a Szigetközi Friss Víz kiemelt támogatásával egy 9 alkalomból álló eseménysorozatot szervez, melynek apropójaként az szolgál, hogy 2016-ban Magyarországon rendezik meg a legrangosabb szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjét.
A mosonmagyaróváriak vizére irigy a világLegmagasabb, Nagy Aranyérmet kapott Szigetköz vize a brüsszeli székhelyű Monde Selection Nemzetközi Minőségügyi Szervezet független, szakmai zsűrijétől.
Vajon újra bejut a magyar víz a világ elitjébe?A Szigetközi Friss Víz is benevezett a legrangosabb nemzetközi gasztronómiai versenyre. Az iTQi (International Taste and Quality Institute) a csúcsgasztronómia kiváló minőségű ételeit és italait teszteli minden évben.
Az vagy, amit megiszol! - 1.részNovember 8-án rendezik meg az első Mitiszol Fesztivált az Akvárium Klubban. A rendezvény ötletgazdájával és szervezőjével, a Terra Hungarica-t is alapító Nemes Richárddal beszélgettünk, akitől megtudtuk, mi a céljuk a kóstolóval és pontosan milyen italokkal találkozhatunk a rendezvényen.
Díszes köszöntésben részesült a világ egyik legjobbjának számító magyar vízÖsszegyűltek a magyar gasztronómia csillagai a Festetics Palotában, hogy megünnepeljék Magyarország jelenleg legelismertebb palackozott ivóvizének, a Szigetközi Friss Víznek nemzetközi sikerét.
A világ legjobb vizei között van a Szigetközi Friss VízA hétvégi Gourmet fesztiválon mutatkozott be a nagyközönségnek Magyarország jelenleg legelismertebb palackozott ivóvize, a Panta Aqua the Water, amely a közelmúltban Brüsszelben megtartott „ITQ Superior Taste Award” díjon a legfelsőbb kategóriájú vizek között is a legkiválóbbak közé került.