2016: Ami maradt, az marha jóAz idei évjárat az ország egyik pontján sem volt zökkenőktől mentes a borászok számára. De ami szőlő megmaradt, az marha jó - Figula Mihály szerint. Aktuális legjobb tételeiket a borászok a Zwack Izabella Borkereskedés ismerkedős délutánján mutatják meg nekünk december 1-jén.
Ornellaia, a szupertoszkán legendaA Zwack Látogatóközpontban egy kis időre részesei lehettünk a toszkán életérzésnek, miközben betekintést nyertünk a szupertoszkán borok történetébe. Zwack Izabella az Ornellaia legendáról mesélt nekünk.
Ez a nap más, mint a többi – 15 éves a Zwack Izabella BorkereskedésBizonyára bárki cserélt volna azzal a maroknyi csapattal, akik április 20-án, egy álmos hétfő reggel útnak indultak megünnepelni a Zwack Izabella Borkereskedés 15. szülinapját, hiszen az úti cél Tokaj, a társaság pedig néhány nagyszerű borász és pár palack Moët & Chandon Imperial Brut volt.
Lógj a melóból és légy OPEN!Sok jó bor, kis helyen - meglátogattuk az idei utolsó Zwack Open rendezvényt a Zwack Múzeumban, ahová érdemes korán érkezni, hogy legyen idő beszélgetni a borászokkal, és ne maradjunk le semmiről!
A szénsavas vodkától a szigligeti olaszrizlingigCsodálatos napot köszönhetünk a Zwack Izabella Borkereskedésnek, hiszen ők szervezték azt a túrát, amelyen egy napon ismerhettük meg a Zwack új termékét, a Szikrát, valamint meglátogattuk a paloznaki Homola és a Szent György-hegyi Szászi pincét.
Felnőtt játékokSummarium - A VinCE egyik legszórakoztatóbb kurzusa kétségtelenül az Interactive Blending Workshop, vagyis az Interaktív házasítás mesterfokon avagy borvidékek házassága volt. Zwack Izabella, Domokos Attila, (Dobogó Pincészet - Mád) Légli Géza (Kislaki Bormanufaktúra - Szőlőskislak/Balatonboglár) és Rókusfalvy Pál (Rókusfalvy Pincészet - Etyek) előadásában és aktív iránymutatásával magunk is megélhettük a cuvée készítésével járó játékosságot, felelősséget, de leginkább azt, hogy egy házasítás mennyire a borász egyéniségét adja vissza.
Zwack Open, egy igazi karácsonyi ajándékSummarium - Boros körökben a Zwack Open osztatlan sikert arat, kivétel nélkül mindig. Hogy mi a recept? Ide sem kell más, csak jó borok, jó borászok, jó szervezés. Trivialitás ez, de így az év vége felé sok olyan rendezvényt fel tudnánk sorolni 2013-ból, amely e közhelyszerű, nevetségesen egyszerűnek tűnő hármas kritériumrendszernek nem tudott megfelelni. Most persze ezt nem tesszük. Emlékezzünk a jóra, a szépre! Emlékezzünk az év utolsó Zwack Openére!