Két pincészet. Öt fogás. Tíz karakteres, a pincészetek stílusjegyeit hűen hordozó nedű. Az első tavaszi napsugarak melengető ébredésével egyidejűleg, márciusban a méltán nagy hírű balatoni pincészet a Légli Géza Kislaki bormanufaktúra és a mátraaljai kisgazdaság, a Horváth Dániel által képviselt H2 (H-négyzet) családi pincészet remekművei kerülnek terítékre. Legyél Te is részese egy feledhetetlen gasztronómiai élménynek az ARAZ Étterem márciusi borvacsorája alkalmából! Az ízek tökéletes harmóniájáról Barka Áron, Chef de Cuisine ínycsiklandozó menüsorával gondoskodik.
Időpont: 2019. március 28. (csütörtök) 19:00 óra
Menü
Amuse bouche a Continental Hotel Budapest lobbyjában egy pohár gyöngyöző pezsgővel
Kislaki Irsai Olivér – Zenit Kötcse 2018 – H2 Falubor 2017
Sült kalamári, csicseriborsó saláta
Kislaki Matacs Chardonnay 2018 - H2 Furmint 2016
Erdei gombakrém, sült császárhús
Kislaki Siller 2018 Premierje - H2 Rozé* 2017
Mahi-mahi, paprikakrém, zeller, paradicsomlekvár
Kislaki Jánoshegy Kékfrankos 2015 - H2 Falubor Kékfrankos 2016
Szürkemarha szeggyel töltött káposzta, hízott kacsamáj, kalács
Kislaki Jánoshegy Merlot 2016 - H2 Kékfrankos 2015
Mogyorós churros, sós feketegyökér-ropogós, feketesörös kávészósz
Helyszín: Araz Étterem, 1074 Budapest, Dohány utca 42.
Időpont: 2019. március 28. (csütörtök) 19:00 óra
A vacsora ára: 16.500 Ft/fő (a számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolnak fel), amennyiben március 23-ig a részvételi díj kifizetésre kerül, az ár 13.990 Ft+10% szervizdíj.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! A parkolás az Araz Hotel Nyár utcai mélygarázsában ingyenes.
Asztalfoglalás: telefona a +36 1-815-1100-as számon, illetve az araz@araz.hu e-mail címen.