Jó reggelt! Csütörtök van, 2015 első napja és gány hideg. Ne menj ma sehová, ha nem muszáj. Egy kávé jól esne? Olvasd el mellé Gonda Gyuri kiváló cikkét a távol-keletről!
Ha már ma minden a pezsgőről szól, nézzétek meg a Food52 videóját, amelyből megtudhatjátok, hogyan is működik a karddal/késsel/tőrrel/szablyával/machetével/stb. történő pezsgőnyitás! Nem árt, hogyha tisztában vagytok a dolog tecnikai hátterével, mielőtt az összes csajt összetrombitáljátok a buliban, elérkezik a nagy pillanat, a haverok videóznak, aztán a végén balul sül el a dolog... :)
A háztartásonkénti, évi kábé 7,30 kg virsli fogyasztásának a nagy része ilyenkor, az év végén realizálódik. Bécsi, frankfurti, juhbeles, műbélben gusztustalanra dagadó szójás, sajtos, cseh, baromfi. Csíki Sándor összeszedte őket a Food&Wine-on.
Bock József, a Tiffánok és a Gerék minden év végén elkészítik ezt a képet a Villány vs. világ kóstolón. Balról jobbra: Tiffán Zsolt, Tiffán Ede, Gere Andrea, Bock József, Gere Tamás, Gere Attila.