Fröccs

Így menőzz este a pezsgővel (ha mersz)!

December 31. 15:12
Ha már ma minden a pezsgőről szól, nézzétek meg a Food52 videóját, amelyből megtudhatjátok, hogyan is működik a karddal/késsel/tőrrel/szablyával/machetével/stb. történő pezsgőnyitás! Nem árt, hogyha tisztában vagytok a dolog tecnikai hátterével, mielőtt az összes csajt összetrombitáljátok a buliban, elérkezik a nagy pillanat, a haverok videóznak, aztán a végén balul sül el a dolog... :)
 

Itt van minden, amit a virsliről tudni szeretnél

December 30. 17:25
A háztartásonkénti, évi kábé 7,30 kg virsli fogyasztásának a nagy része ilyenkor, az év végén realizálódik. Bécsi, frankfurti, juhbeles, műbélben gusztustalanra dagadó szójás, sajtos, cseh, baromfi. Csíki Sándor összeszedte őket a Food&Wine-on.

Villány vs. világ - de vajon ki nyert?

December 30. 11:07
Bock József, a Tiffánok és a Gerék minden év végén elkészítik ezt a képet a Villány vs. világ kóstolón. Balról jobbra: Tiffán Zsolt, Tiffán Ede, Gere Andrea, Bock József, Gere Tamás, Gere Attila.
Villány vs. világ - de vajon ki nyert?
(Via)

Odaért a tél a magyar borvidékekre

December 30. 10:18
Sorra posztolják téli fotóikat a népszerű magyar borászatok. Körkapcsolás:
Odaért a tél a magyar borvidékekre
Szekszárdon még nem lepte be teljesen a hó a Takler Kúriát, de az előrejelzések szerint a mai nap folyamán még jöhet egy adag.
(Via)
Odaért a tél a magyar borvidékekre
A Laposa Birtok az Időkép gyönyörű fotóját posztolta. Nézzétek a Badacsonyt a háttérben!
(Via)
Odaért a tél a magyar borvidékekre
Csopakon, a Jásdi Borteraszon pedig már hóember is épült, igaz nagyon össze kellett söpörni hozzá a muníciót.
(Via)
A te borvidékedre is megérkezett a tél? Küldj fotót ide