Borászok Borásza Díjátadógála 2017: így zajlott a menükóstoló
április 05. 15:02
Április 28-án a dr. Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökségével megrendezendő Borászok Borásza Díjátadógálán derül ki, hogy ki lesz idén a Borászok Borásza, de már természetesen gőzerővel folynak az előkészületek.
A díj alapítója, Rókusfalvy Pál összehívta a menü megkomponálására felkért szakembereket – Wolf Andrást, a Salon Étterem séfjét, Hamvas Zoltánt, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökét és Csapody Balázst, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnökét -, hogy kóstolják össze a tervezett étel- és borsort, és hozzák meg a szükséges döntéseket.
A kóstoló végeztével mindannyian elégedetten álltak föl az asztaltól azzal a reménnyel, hogy a gála vendégei igazi gasztronómiai élménnyel gazdagodnak majd.