Fröccs

Így indul egy új borcsalád

Január 09. 17:41
Forrai Miklós és Bajkai Zsolt nem kötődik sem borvidékhez sem stílushoz. A srácok kedvenc borait a minőség és a szerethetőség köti össze. Bajkai Zsolt bent járt nálunk az irodában tegnap és ezeket a tök új tokajikat hozta, de úgy tudjuk készül a szekszárdi, balatoni és soproni kiadás is! Hamarosan lesz bővebb infó is róluk! :)
 
Így indul egy új borcsalád

A Villa Tolnaynál járt az I Love Balaton

Január 09. 14:05
Káli-medencébe látogatott az I Love Balaton, méghozzá a Csobánc oldalába, egy olyan szőlőbirtokra, amely annak idején Tolnay Klári első férjének tulajdonában volt. A színésznő ott vészelte át a második világháború egy részét, a helyiek azóta is Tolnay Villának hívják a házat, az ott készülő borokat pedig Villa Tolnay néven keresik a borkedvelők. A szőlőbirtokról készült cikket itt olvashatod.

Készülnek a Vörös Borkiválóságok oklevelei

Január 09. 11:38
A Nemzeti Borkiválóság Program Facebook oldala arról tudósít, hogy rengeteg tétel érkezett a 2014 év végén lezajlott vörösborok országkóstolójára. "Most készülnek az oklevelek, s lassan a második Vörös Borkiválóságok Könyvének szerkesztési munkáit is elkezdjük, hogy tavasszal már kézben tarthassátok!" - olvasható a bejegyzásben.

Ilyen egyszerű az igazi carbonara!

Január 08. 13:50
A zseniális Antonio Carluccio, akit a magyar nézők leginkább a "Két éhes olasz" sorozatból ismerhetnek, az alábbi videóban bemutatja, hogyan kell elkészíteni az igazi carbonara spagettit. Semmi faxni. Elég gyorsan megvan, nem?
 

Édes vörösbort tesztelt a Metropol!

Január 08. 11:35
Egy egészen különleges bor került a poharunkba, egy édes vörös. Azt hiszem, sokunkat kiráz a hideg akkor, amikor ezt halljuk. Édes vörösbor? Jajjj!!!! - olvasható a lap Vörös és Fehér rovatában, ahol aztán gyorsan megnyugtatják az olvasót: "itt valami egészen különlegesről van szó, egy egyedi évjárat egyedi lenyomatáról, egy természetes édes vörösborról, amely a természet különleges adottságait tükrözi vissza".