Szeptember 19. 13:04
Szeptember 24-től hat vasárnapon keresztül tematikus büféebédekkel várja a kulináris kalandokra vágyókat a Corinthia Hotel Budapest.
Szüreti büféebéd – szeptember 24.
Nem csak a szőlő íze, de formája is inspirálja a szüreti büféebédet. A menüben megtalálható lesz szőlőlevél, bárány és gesztenye is. A bor természetesen elmaradhatatlan, 10 féle bor kóstolására lesz lehetőség az ebéd alatt, hozzá sajtválogatással. Amíg a felnőttek a borokat ízlelik, a gyerekek a szőleszkédessel ismerkedhetnek játékos formában.
Csabai kolbász büféebéd – október 1.
A menu alapját sültkolbász, májas és véres hurka, töltött káposzta és pálinkával marinált fogások adják. A vendégek nem csak a végtermékkel találkozhatnak, látványkonyha keretében ismerkedhetnenk a kolbászkészítés és –sütés titkával. A hangulatot a nemzetkőzi hírű Csicsó Band szalonzenekar fokozza.
Mexikói büféebéd – október 8.
Kukorica, bab, nachos és az összetéveszthetetlen mexikói fűszerek minden mennyiségben. Innivalónak mezcal és mexikói sörök, talpalávalónak a Patricio Baeza Band tüzes dallamai.
Szesztilalom büféebéd – október 15.
Ne ijedjen meg senki! A Corinthiában ezen a napon éppen azt mutatják be, milyenek voltak a 20-as évek Amerikájában azok az illegális szórakozóhelyek, ahol a szesztilalom ideje alatt is a tiltott élvezeteket hajszolta a közönség. Itt szó szerint a csapból is whisky fog folyni. Whisky-vel marinált borda és steak, csirkeszárny és sörleves, a kor klasszikus fogásai kerülnek a büféasztalra, háttérben a füstös gengszterklubok zenéjével.
Kalózlakoma büféebéd – október 22.
A vendégek rumkoktéllal a kézben válogathatnak a gazdagon megrakott asztalokról, a kiszolgálást félszemű matrózok végzik, az ebéd pedig egy igazi kincsvadászattal zárul.
Halloween büféebéd – október 29.
Sütőtök és feketeözvegy koktél, fekete martini és vérvörös cosmopolitan várja többek között a vendégeket a vigyorgó töklámpásokkal és egyéb Halloween kellékekkel díszített Brasserie & Atrium étteremben. A kisebbeknek arcfestés is lesz a menüben.