Május 22. 15:37
A Gourmet Fesztivál Gasztroszínpadának programja ma délután 4-kor kezdődik, amikor „Új sütemény születik”. A Rippl-Rónai tortapremier enPataki Ádám, cukrász és Segal Viktor, séf bemutatja a Rippl-Rónai tortát, amit együtt alkottak meg. A sütit persze meg is lehet majd kóstolni!
17 órától Bede Róbert tart főzőbemutatót, egy egészben sült fokhagymás csirkemellt készít majd, csípős-mézes pirított paprikaraguval.
Este hatkor kezdődik az Ízes élet, Mautner Zsófival és Pataky Péterrel. Együtt, egy konyhában, de két stílusban készítik majd el az idei kiemelt fogást, a paprikás csirkét.
A Romani Gastro két háziasszonya, Bara és Zsani a cigány konyha emblematikus ételét, bodagot készíti majd el héttől.
Nyolctól pedig Gianni Annoni ötvözi a tradicionális magyar ételt - a paprikás csirkét - az olasz konyhával. A színpadon az étel egyik fontos összetevőjét cserélik majd ki. Hogy a paprika, a hagyma, vagy a csirke lesz az, kiderül a helyszínen...