Ismerkedj meg a sörgasztronómiával!
November 08. 09:49
Már kapható a könyvesboltokban Vétek György és Rosenstein Róbert Sörkönyve, amelyben az olvasó megismerkedhet a globáls sörforradalommal és a magas minőségű sörgasztronómiával is.
A könyvet Vétek György tucatnyi sörös témájú könyv szerzője, szerkesztője jegyzi, az ételreceptek kidolgozója és az ételek elkészítője Rosenstein Róber, a Rosenstein Vendéglő séfje volt. A desszertreceptek kidolgozója és elkészítője Baracskay Angéla, az 2015 tavaszán Michelin-csillagot kapott Tanti étterem cukrászséfje volt. A könyvben szereplő sörkoktélok kidolgozója és készítője Németh „Grabovszky” Gábor, az Élesztő és a Marionett bartendere, a könyvben szereplő étel és koktélfotók Pintér Árpád PIXELTASTER munkái - írja a Turizmusonline.hu.