Rozéfröccs másként, avagy nyári forraltbor
Szeptember 05. 18:56
A nyár slágere volt a rozéfröccs, de annak érdekében, hogy szeptemberben se feledkezzünk meg a rózsaszín italról, a Drunkenkitchen.blog.hu egy ötlettel állt elő: „újragondoltuk a rozéfröccsöt, és kiegészítettük mindennel, ami jó”.
A hozzávalók:
Gál Kékfrankos Rosé 2014
1 doboz mascarpone vagy créme frainche, ha diétázol, válassz helyette light krémtúrót
cukor vagy édesítőszer
1 vaníliarúd
egész fahéj
méz
a tálaláshoz zabkeksz, menta
illetve a legfontosabb: válogass össze a kedvenc zöldségesednél egy-egy adag málnát, epret, áfonyát, szedret, esetleg cseresznyét, barackot
Gál Kékfrankos Rosé 2014
1 doboz mascarpone vagy créme frainche, ha diétázol, válassz helyette light krémtúrót
cukor vagy édesítőszer
1 vaníliarúd
egész fahéj
méz
a tálaláshoz zabkeksz, menta
illetve a legfontosabb: válogass össze a kedvenc zöldségesednél egy-egy adag málnát, epret, áfonyát, szedret, esetleg cseresznyét, barackot
A receptet megtalálod a Drunkenkitchen oldalán, ide kattintva. Előljáróban egy kép, amely garantáltan az elkészítésére ösztönöz :)
