Rózsaszín gemenci szarvas derék szilvás-káposztás gombócfélékkel és vargányás támogatással
Január 27. 18:08
Február 8-án lesz a 2014-es Év Bortermelője tiszteletére tartott gálaebéd a Corinthia Hotel Budapest Báltermében.
A rendezvény a Bálteremben állófogadással kezdődik. Ennek során vendégek apró koktél-falatkák fogyasztása mellett élvezhetik a verseny döntőjében szereplő 5 borász borait. A díj ünnepélyes átadására is itt, a Bálteremben kerül majd sor.
Ez után következik a gálaebéd, természetesen Dúzsi borokkal:
- Marinált csuka tarka marinált zöldségekkel (Daniel O’Shea – sous chef, Alabárdos Étterem, Budapest) - Dúzsi Szekszárdi Olasz rizling 2013
- Rozéhoz álmodott galamb consommé rózsaszín betétekkel (Kerekes Sándor – chef, Őshonos Delikát, Budapest) - Dúzsi Szekszárdi Syrah rosé 2013
- Pentaton kacsarétes „Combja – melle – mája – tepertője - hája” (Palotai Csaba – chef, Brill Bisztró, Békéscsaba) - Dúzsi Pentaton Cuvée 2009
- Rózsaszín gemenci szarvas derék szilvás-káposztás gombócfélékkel és vargányás támogatással (Ványi László – executive chef, Thermal Hotel Visegrád) - Dúzsi Görögszó Cuvée 2007
És ezzel még nincs vége, hiszen lesz sajt és sonka kóstoló, desszertkülönlegességek, és a korábbi Év Bortermelőinek is megkóstolhatóak lesznek a borai.
Az ebédre még lehet jegyeket igényelni. Itt.