Széll Tamás és Mautner Zsófi is főz idén az EFOTT-on
Július 12. 11:39
Ma kezdődik Velencén a 2016-os EFOTT, amely a szervezők bevallása szerint minden eddiginél nagyobbat fog szólni. A szervezők szerint a sport, turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok mellett a zenei felhozatal is erősnek ígérkezik.
Az esti bulika mellett napközben is változatos programok várják a látogatókat, többek között a Civil Térre kitelepülő 100 civil szervezet kínálatának köszönhetően. Ugyanitt, a Tér színpadán mások mellett tévénézési szokásokról, sorozatokról és karrierlehetőségekről is szó esik színeszek, szakújságírók, start-up és nemzetközi vállalatok képviselőinek előadásaiban.
A szervezők ismét számos turisztikai és sport programmal készülnek, így az aktív kikapcsolódásra vágyók sem unatkoznak majd. Kedvenceink közönségtalálkozók keretein belül sikerük titkát is megosztják majd a nagyérdeművel, a Magyar Jégkorongszövetség sátrában például korongtorony építés vagy éppen hokikapura lövés után, minden délután egy-egy népszerű, jégkorongrajongó együttessel, valamint a válogatott tagjaival nyílik lehetőség beszélgetésre. A 8-21 óra között nyitva tartó strandot habparty, a Honvédség vízi akadálypályája, blobbing és szárazföldi wakeboard teszi még vonzóbbá, de a vízpart mellett kertmozi és színház is épült.
A szokásos fesztiváli ételkínálat mellett a Food Truck Udvar különlegességeiből, magyaros ételekből, kézműves hamburgerek közül is válogathat. Az igazi ínyencek pedig megleshetik, hogyan készít mesterfogásokat egy látványkonyhában Széll Tamás és Mautner Zsófi.