Bock József: „Nekem most már nyugalom kell”Mit gondol a majdani utód, a fia borairól Bock József? És mi a különbség a toszkán és a bordeaux-i Bock Cuvée között? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre válaszol az interjúnkban a Bock Pincészet alapító-borásza, miközben felidézzük vele azokat az időket is, amikor még KGST-palackba fejtette le a borait.
Másodvirágzását éli a Balatoni turizmusAz októberi hosszúhétvégével kezdetét veszi a Nyitott Balaton – „Ősszel is Balaton!” elnevezésű, az egész Balaton Régiót felölelő programsorozat.
Megvan ki képviseli hazánkat az Ifjúsági Szakács-világbajnokságonAz idén 19. alkalommal megrendezett Chaine des Rotisseurs ifjúsági szakácsversenyen öt indulónak - Horváth Ákos (Arany Kaviár Étterem), Humli Dávid (Villa Medici), Mészáros Ádám (Gerbeaud/Onyx Étterem), Pereszlényi Alexandra (Hilton Hotel), és Várdai József (Bock Hotel) – egy meglepetés kosár tartalmának felhasználásával 3,5 óra alatt kellett összeállítania és elkészítenie egy menüt, négy főre tálalva.
A Gulyás reinkarnációi Gourmet Summarium - Nem csupán a hegyeknek, völgyeknek, vizeknek és mi mindennek van geográfiája, az ízeknek és illatoknak is akad jól megrajzolható térképe. Rácsodálkozhatunk, papírra vethetjük, emlékeinkben újra felidézhetjük. Velünk él. Gulyáskaland a 2013-as Gourmet Fesztiválon.