Mi már tudjuk, mit eszel a májusi Gourmet Fesztiválon!Április 23-án tartották a négy hét múlva a Millenárison megrendezésre kerülő OTP Gourmet Fesztivál sajtótájékoztatóját, ahol a hazai sztárséfek bemutatták, mivel készülnek a májusi rendezvényre.
A hazai borlapokat is „megfertőzte” a skandináv irányzatSkandináviában és Nyugat-Európában a legmenőbb éttermek borlapjain külön oldalakat szentelnek az organikus, természethű boroknak, amelyek ára akár a csillagos ég. Hazánkban előbb a gasztronómia, majd úgy tűnik egyre inkább a borlapok is a skandináv trendet követik.
Vége van a magyar gasztroforradalomnakAz oly sokat emlegetett gasztroforradalom véget ért, ami most folyik, az már egy következő szakasz - mondta Széll Tamás, a Michelin csillagos Onyx Étterem séfje.
A hazai bisztrokultúra diadalaMain Cities of Europe - Újabb budapesti étterem, a belvárosban található Borkonyha kapott Michelin-csillagot, az I. kerületi Déryné Bisztró pedig Bib Gourmand minősítést nyert el. Bécsben négy új étterem kapott Michelin-csillagot, Észak-Európában pedig már tíz vendéglátóhely is büszkélkedhet a címmel.
Megvan Magyarország harmadik Michelin-csillaga!Díj - A 33. alkalommal kiadott Michelin guide 2014-es listája szerint a Costes és az Onyx után immár a Borkonyha is Michelin-csillaggal büszkélkedhet.
A Gulyás reinkarnációi Gourmet Summarium - Nem csupán a hegyeknek, völgyeknek, vizeknek és mi mindennek van geográfiája, az ízeknek és illatoknak is akad jól megrajzolható térképe. Rácsodálkozhatunk, papírra vethetjük, emlékeinkben újra felidézhetjük. Velünk él. Gulyáskaland a 2013-as Gourmet Fesztiválon.