Készíts saját cidert!A cider 2010-ben jelent meg Magyarországon, évről évre dinamikusan növekvő kategória, egyre nagyobb teret hódítva magának a fiatalok körében. Sokan azonban mégsem tudják, hogyan és miből és hogyan készül az igazi cider, a Strongbow ezért szeretné megismertetni az embereket a cider-készítés rejtelmeivel.
Egy tartalmas nap a Sörfesztiválon2014-ben immáron negyedszer rendezték meg a Budavári Sörfesztivált. Mi harmadszorra látogattunk el az eseményre, és most is találtunk igazi különlegességeket. Cikkünkben az 50 kóstolt tételből szemezgetünk.
Pezsgők és poszt-sanzonok a Buborék FesztiválonFesztivál - Az idei nyár egyik legizgalmasabb gasztronómiai eseményének ad otthont Budapest közkedvelt belvárosi helyszíne július 25-28. között, a Forma-1 Magyar Nagydíj idején. Az immár második alkalommal megrendezendő Origo Buborék Fesztiválon a champagne-ok, pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatják végig a látogatók a négy nap során.
Harmadszorra vették be a Várat a sörfőzdékSummarium - 2013. június 13-16-ig rendezik a 3. Budavári Sörfesztivált, ahol a Királyi Palota udvarát ismét a sörösbódék uralják. A nyitó napon felderítettük a helyszínt, és persze megkóstoltunk jó néhány sörkülönlegességet.
Sörfesztivál? Akkor almabor!Kóstolási jegyzet - A III. Budavári Sörfesztiválon Cider liget néven új kezdeményezés indult. Akár 25 cider kóstolásával szorosabb ismeretséget lehetett kötni ezzel az - egyelőre még kissé szokatlan - itallal. Kóstolási jegyzet a sörfesztre látogatóknak.
Strongbow - világpremier a magyar piaconCider - A hazánkban is egyre népszerűbb cidermárka, a Strongbow igazi italkülönlegességgel lepte meg a magyar fogyasztókat. Mézes-alma ízvariánsát nemcsak a mi szánk ízére alakították, de jelenleg nem is kapható sehol máshol, csakis Magyarországon!