Minden napra egy bor: Dúzsi Cabernet franc 2017November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Következzen egy nem hétköznapi rozé!
Minden napra egy bor: Dúzsi Görögszó 2016November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát.
1 nap 1 bor a karanténra (#2): Dúzsi Kékfrankos 2016A koronavírus járvány miatti #stayathome #maradjotthon idején is vágysz egy kis borra? Semmi gond! Minden nap mutatunk neked egy kiváló tételt a Winelovers webshopból, és ismertetjük az aktuális különleges ajánlatainkat is. Ezúttal a Szekszárdi borvidék egyik legismertebb egy talán kevésbé ismert tételével ismerkedhetsz meg.
A mi húsvéti asztalunkra ezek a borok kerülnekSonka, bárány, főtt tojás, torma: ezek nem hiányozhatnak a húsvéti asztalról. De mi van akkor, ha te kicsit beújítanál, például a borok terén? Összeszedtünk pár friss, ropogós tippet, ami az idei húsvéti ünnepekbe biztosan visz egy kis izgalmat.
Hamarosan több újdonsággal is jelentkeznek DúzsiékA kékfrankosban látja Szekszárd jövőjét ifjabb Dúzsi Tamás borász. A vele készített interjúban azt is elmondja, szeretnének feléleszteni egy régi hagyományt, illetve hogy áprilisban nagy dobásra készülnek.
Dúzsi Tamás: „A döntő szót majd a fogyasztók fogják kimondani”Dúzsi Tamás szekszárdi borász 1964 óta foglalkozik szőlővel, de olyat, mint az idei évben, még soha nem tapasztalt. A vele készített interjúban arról is mesél, szerinte melyik a legnehezebb műfaj a borkészítésben és hogy miért nem szereti, ha az újbor már októberben a polcokon van.
Minden napra egy vörösbor: Dúzsi Görögszó 2012Hazánkban a vörösborok kedveltsége megelőzi a fehérborokét és a rozékét is. A bordeaux-i szőlőfajták, így pedig a bordói stílusú vörösborok továbbra is a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ezek közül a legmenőbbek ezúttal a Bordói November Nagykóstoló Csúcsbor Termében mutatkoznak be. Figyeld napi ajánlónkat!
Csokoládéba csöppentünkTelt házzal és óriási sikerrel tartotta meg a Borkollégium az első csokoládé- és borkóstoló tanfolyamát. A kurzus előadóit és a résztvevőket egyaránt magával ragadta a csokoládé iránti szenvedély és a borokkal alkotott párosítások izgalma.
New Yorki-i trendmagazin méltatja a Dúzsi RosétDúzsi Tamás roséi messze földön híresek, ehhez már hozzászokhattunk, de most egyenesen New York-ból kaptak elismerést, bár ezúttal nem pont a borról van szó.