November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát.
Csak kivételesen jó évjáratokban készülhet el a bor a fürtök és a hordók többszöri szelekciója után. Nagyrészt cabernet franc (60%) és cabernet sauvignon (40%) házasítás a Görögszó dűlőből, egy kivételes adottságú és fekvésű területről. Javarészt másod-harmadtöltésű barrique hordóban érlelődött közel másfél éven át, utána palackban pihent. Csupán 1000 palack készült ebből az évjáratból. Korábbi évjáratok sikere például: Vinalies Internationales 2015 – aranyérem – Görögszó 2011 – A világ legjobb bora; Citadelles du Vin 2013 – aranyérem – Görögszó 2009, Hungary special prize. Ajánlott étel: egy jól elkészített marha bélszín steak.