Mádi a legjobb étterem, az év borászata Budaörsön vanMegjelent a Gault&Millau Magyarország 2017, az étteremkalauz megjelenésével egy időben pedig kiosztották az idei Gault&Millau díjakat is.
Íme a legjobb magyar éttermek listájaMegjelent a Gault&Millau 2015-ös magyar étteremkalauza, benne a 100 lejobbnak ítélt magyar étteremmel. Első a Costes, a második az Onyx, és a ZONA bisztró a harmadik. A borászatok éttermei is jól szerepeltek.
Itt vannak a legjobb magyar borokMegjelent a várva várt 2015-ös magyarországi Gault & Millau étterem és borkalauz. Minden évben értékelik a borászatokat is a kiadványban, valamint a forgalomba kerülő tételeket. Így idén is böngészhetnek a borkedvelők, hogy mit érdemes megkóstolni, ha eddig elmulasztották volna.
Íme hazánk legjobb éttermeiMegjelent a Goult Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza, benne a legjobb hazai éttermekkel.
Gusteau - Lélekkel telveGASZTROTÚRA - Itt a február, boros és gasztrós berkekben pedig ilyenkor a furmint kerül reflektorfénybe. Akár a Mádi Udvarházban található Gusteau Kulináris Élményműhelyben, ahol amellett, hogy volt alkalmunk megkóstolni az étterem Furmint Február-menüjét, a séffel, Horváth Gáborral is váltottunk pár szót koncepcióról, alapanyag-felhasználásról, pályatársakról.
"Túllihegték" Molnár B. halászlé-kritikáját a szegediekKritika - "Igencsak túllihegte a dolgot a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin szerkesztője, amikor úgy gondolta, hogy ő bizony nem vacakol, és egyből Magyarország miniszterelnökéhez fordul a szegedi halászlét ért támadás miatt, 'menlevelet' vagy 'szabadságlevelet' kérve annak" - olvasható a Szeged Café (SZC)oldalán.
Íme, Magyarország legjobb borászatai 2013-banÉtteremkalauz - Megjelent a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz 2014-es kiadása, melyben nemcsak éttermeket és szállodákat, borászatokat is értékeltek a kritikusok.
Íme, Magyarország legjobb éttermei 2013-banÉtteremkalauz - Megjelent a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz 2014-es kiadása. 398 tesztelt étterem közül a legmagasabb pontszámot a Costes, az Onyx és a Zóna kapta. Huszár Krisztián konyhafőnök (és Baldaszti Péter tulajdonos) alig egy éves budai étterme fölzárkózott a hazai csúcsgasztronómiát három éve uraló két Michelin-csillagos mellé.
Megjelent a Gault&Millau 2012!Kiadvány - Érdemes megjegyezni a Gault&Millau Étteremkalauz nevét, mert 2012-ben már Magyarország is széleskörű értékelésre talált benne. 329 tesztelt étterem, 110 értékelt borászat, 407 szálloda.