Íme hazánk legjobb éttermei

Borászportál
2014. október 09., 18:08


Megjelent a Goult Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza, benne a legjobb hazai éttermekkel.
Íme hazánk legjobb éttermei
 
A kalauz értékelése szerint a legjobb hazai éttermek a következők:

17 pontosak:
  • Costes restaurant,
  • Onyx étterem,
  • ZONA Bisztró

16 pontosak:
  • Alabárdos étterem,
  • Borkonyha,
  • Laci!Konyha!
  • Olimpia Vendéglő
  • Salon Restaurant

15 pontosak:
  • Aranykaviár étterem
  • Babel
  • Csalogány 26
  • LouLou Restaurant
 
A Gault&Millau Magyarország 2015 étterem- és borkalauz Feltörekvő étterem díját a gyulai Patrióta étterem, A vidék étterme 2015 elismerést a békéscsabai Brill étterem, az Alternatív vendéglátás elismerést pedig a Pesti Burger és Bár kapta.
Az év konyhafőnöke 2015-ben Ádám Csaba (Olimpia étterem), az év borászata a tokaji Bott Pince, az év étterme pedig a Borkonyha lett.
Winelovers borok az olvasás mellé