Megjelent a Goult Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza, benne a legjobb hazai éttermekkel.
A kalauz értékelése szerint a legjobb hazai éttermek a következők:
17 pontosak:
Costes restaurant,
Onyx étterem,
ZONA Bisztró
16 pontosak:
Alabárdos étterem,
Borkonyha,
Laci!Konyha!
Olimpia Vendéglő
Salon Restaurant
15 pontosak:
Aranykaviár étterem
Babel
Csalogány 26
LouLou Restaurant
A Gault&Millau Magyarország 2015 étterem- és borkalauz Feltörekvő étterem díját a gyulai Patrióta étterem, A vidék étterme 2015 elismerést a békéscsabai Brill étterem, az Alternatív vendéglátás elismerést pedig a Pesti Burger és Bár kapta.
Az év konyhafőnöke 2015-ben Ádám Csaba (Olimpia étterem), az év borászata a tokaji Bott Pince, az év étterme pedig a Borkonyha lett.