1997 óta biztos pont az életünkben a Gere KoparNovember 15-ig tart az előjegyzési lehetőség az ikonikus Kopar cuvée-re.
Felejthetetlen karácsonyi menük #21: szeder, kávé, süti, villányi francNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Egy bor és egy süti, amiket az élet is egymásnak teremtett.
Felejthetetlen karácsonyi menük #20: sváb étel és a legendás villányi borNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Az egyik legvillányibb borhoz mi mást kínálhatnánk, mint a villányi svábok egyik kedvencét, a súfnudlit.
1 nap 1 bor a karanténra (#21): Gere & Schubert Irsai Olivér 2019A koronavírus járvány miatti #stayathome #maradjotthon idején is vágysz egy kis borra? Semmi gond! Minden nap mutatunk neked egy kiváló tételt a Winelovers webshopból, és ismertetjük az aktuális különleges ajánlatainkat is. A mai menü: egy könnyű, friss fehérbor Villányból.
Funky Villányban – VIII. Gere JazzA nyolcadik Gere Jazz idén nyáron a stílus egyik legvidámabb és legfesztelenebb irányzatával, a funkyval várja a látogatókat. A villányi Gere Attila Pincészetnél június 14-15-én a koncertek mellett a többi főszerepet ismét a borok és a gasztronómia játsszák.
WL100 mesterkurzus #3, beszámoló: Tessék mondani, ideért már Bordeaux?Aki rácsodálkozik a borok élvezetére, elég gyorsan találkozik Bordeaux-val, a névvel mindenképpen, de a világfajtákkal, a bordói házasítás fogalmával a poharában is. A híre, a nimbusza magával ragad, beszippant. Kóstoljuk meg azt, ami ebből a hazai borászok munkájában megjelenik. Kielmayer Kristian a 2018-as év „Winelovers 100 – A 100 legjobb magyar bor” villányi nyerteseivel illusztrálja az eredményeket.
Ha te otthon is gourmet-ználA május nekünk, bor- és gasztrofanatikusoknak valahol a Gourmet Fesztivál táján csúcsosodik. Nem csak a sztárséfek és exkluzív fogások csigáznak fel ilyenkor, hanem az a rengeteg tavaszi alapanyag is, ami miatt a piacra látogatás minden alkalommal élménnyé válik. Pláne, ha van mellé bor is.
Hét bombabiztos ajándéktipp borimádóknakBiztosan te is unod már azokat a "jól bevált" ajándékokat, amikkel semmit sem tudsz kezdeni, mégis egyre csak halmozódnak. A fürdőszobaszekrény sok évre visszamenőleg rejt sosem használt parfümöket, és a gardrób legmélyén is egyre csak gyűlnek a borzalmas mintájú kötött pulóverek. Idén viszont másként lesz: jöjjön hét ütős alternatíva.
Borászoktól idézünk – kitalálod, ki mondta? "A boraim nem feltétlenül találkoznak a nagyközönség ízlésével" – mondja egy borász a rövid kvízünkben. És közel sem ez a legmeredekebb a magyar borászoktól gyűjtött idézetekből.