Felejthetetlen karácsonyi menük #2: Gordon Ramsay + GörögszóNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Ma Gordon Ramsay és egy szekszárdi bor verhetetlen párosával ismerkedhetsz meg!
Minden napra egy bor: Dúzsi Görögszó 2016November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát.
Hamarosan több újdonsággal is jelentkeznek DúzsiékA kékfrankosban látja Szekszárd jövőjét ifjabb Dúzsi Tamás borász. A vele készített interjúban azt is elmondja, szeretnének feléleszteni egy régi hagyományt, illetve hogy áprilisban nagy dobásra készülnek.
Dúzsi Tamás: „A döntő szót majd a fogyasztók fogják kimondani”Dúzsi Tamás szekszárdi borász 1964 óta foglalkozik szőlővel, de olyat, mint az idei évben, még soha nem tapasztalt. A vele készített interjúban arról is mesél, szerinte melyik a legnehezebb műfaj a borkészítésben és hogy miért nem szereti, ha az újbor már októberben a polcokon van.
Boldog születésnapot Takler Borbirtok!A Takler család húsz évvel ezelőtt alapította meg pincészetét Szekszárdon, és az eltelt két évtized alatt Magyarország meghatározó borászatává nőtte ki magát. A Takler márkanév lett, vörösborai nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is megállják a helyüket.