Egy díjnyertes aszú szívszaggató történeteA Sajgó Pincészet a kezdetektől a maga útját járja, és úgy tud ragaszkodni a saját és Tokaj hagyományaihoz, hogy közben az új időknek is igyekszik megfelelni. A kóstolójuk maga az időutazás.
Versenyben a seregélyekkel: szüret alatt Tokajban jártunkA Tokaji borvidék hatalmas változáson megy keresztül, emiatt egy érdekes elegyet mutat a tradicionális és az új szemlélet. Így bárhányszor is vezessen arra (kerülő)utunk, mindig rengeteg újdonsággal találkozunk. Első körben egy rövid összefoglalót olvashattok, hamarosan pedig jönnek is a részletes beszámolók is.
Minden napra egy aszú: Tolcsva Bor - Sajgó PincészetA tavasz közeledtével újabb és újabb borokra, üde és izgalmas tételekre vágyunk. Figyeld napi ajánlónkat, ismerkedj meg a Tokaji Március legmenőbb aszúival.
Vulkáni erők találkozása az Araz ÉtterembenA nyári szünet után ismét kezdetét veszik a borvacsorák minden hónap utolsó csütörötökén az Araz Étteremben. Az estek különlegessége, hogy két különböző borvidék borászai mutatják be boraikat, melyek mellé Barka Áron (Chéf de Cuisine), Kovács Gábor (Magyar Sommelier Club elnöke) és Kovács Ákos (az étterem igazgatója) által közösen összeállított ételsort kínálják. Így minden fogáshoz két tételt is van szerencséjük kóstolni a vendégeknek!
Íme, a XV. Takarékszövetkezeti Borverseny eredményeiBorverseny - Az idei, a sorban a 15. megmérettetésre számos nevezés érkezett. Ezek közül hárman, Pálinkás Attila, Sajgó Krisztina és a Wekler Családi Pincészet a szakmai zsűri legmagasabb elismerését is megkapta a méretben jóval nagyobb Törley, Tolcsva-Bor és Matias Borászat mellett. Az aranyérmes borok közül kiválasztott Takarékszövetkezetek Bora 2013 címet két ismertebb borászati vállalkozás, a Bodri és a Szőllősi Pincészet vehette át május 8-án.