Az Amaronetól a proseccoig - Északkelet-OlaszországA Budavári Borfesztivál díszvendége Olaszország lesz, melynek kapcsán olasz cikksorozatot indítottunk. Első állomás Északnyugat-Olaszország volt. Most tovább haladunk kelet felé, egészen a szlovén határig.
Gourmet: prémium fesztivál prémium közönségnekInterjú - "Az előző két évet látva biztosan mondhatom, hogy a Gourmet-ra látogató közönség már érti a koncepciót és erősen különbözik az átlagfesztiválok tömegétől. Ide elsősorban azok látogatnak el, akiket érdekel a minőségi étkezési kultúra és már tudatosan keresik a jobb, egészségesebb ételeket, alapanyagokat. Célunk, sőt küldetésünk, hogy újabb és újabb embereket vonjunk be ebbe a körbe, reméljük ez idén is sikerül." Nemes Richárddal, a Gourmet Fesztivál főszervezőjével beszélgettünk.
Tokaj OroszlánjaBortúra-ajánló - A tokaji borok, a wellness és a házias ételek szerelmesei keresve sem találhatnának jobb helyszínt a tállyai Oroszlános Borvendéglő és Borhotelnél, mely nemrégiben jelentős átalakuláson átesve a tradíció, a modernitás és a Slow Food jegyében várja vendégeit. Interjú Jámbor Ágnessel a hotel sales és marketing menedzserével.