Hogy kerül a Ferrari az asztalra a Gourmet Fesztiválon?Bár idén a sör a kiemelt ital, rengeteg megismételhetetlen élményben lesz részük a borimádóknak is a május 16-19. zajló Gourmet Fesztiválon – állítja Nemes Richárd főszervező. Egy hasznos tanáccsal is szolgált a látogatóknak.
Egy hely, ahol nem az ipari sonka, sajt és bor a menőEgy hete már, hogy a belvárosi Zoltán utca 9-ben megnyílt a kiSSBende. Rendelni szigorúan csak hazai, természethű sajtokat, sonkákat és borokat lehet. A bisztróban mindennek saját arca, beszállítója, története, karaktere van. A két fiatal, határozott, ambiciózus tulajdonossal beszélgetünk. Interjú Kiss Évával és Bende Zsófival.
10 dolog, amit jó, ha tudsz a biodinamikus gazdálkodásrólEgyre többször megüti a fülünket a biodinamikus szó, amelyről egyből az egészséges ételekre, italokra asszociálunk. De mit takar valójában a kifejezés? Mit jelent ez a borok esetében? 10 pontban megpróbáltuk összeszedni az alapokat.