Új, hordóban érlelt rozé a Vylyantól!A Vylyan Pincészet megújult, fiatal csapata elhatározta, hogy imádott, Kakas nevű rozéjuk mellé megalkotják annak mélyebb, elegánsabb párját. A Vylyan Variáció termékcsalád első tagjaként megjelenő bor tartalmasabb, komolyabb, mint a hazai rozék általában, így nem kifejezetten aperitif ital, sokkal inkább illik ételek mellé, akár az ünnepi asztalra is.
Már nem csak a bort rakják amfórábaAz amforás borok divatja még le sem csengett, de már itt vannak az újabb cserépedényben érlelt italok. Vajon melyik számíthat közülük hasonló sikerre?
Megnyitott Budapest legkülönlegesebb, pezsgőbe oltott csokiszalonjaKézzel festett egyedi csoki, benne és mellette a világ egyik legnemesebb pezsgője. És ezt még tudják fokozni! A ZAX új belvárosi boltját kóstoltam végig. Bónusz: megtudtam, hány fokon a legfinomabb a bonbon és hogy mi az drazsírozás.
Polgár Zoltán: „Nagyon jó érzés volt, hogy folyamatosan hívtak, érdeklődtek felőlünk”Nehéz időszakon van túl a villányi Polgár Pincészet, de most már csak előre tekintenek. Több újdonsággal is készülnek a nyárra.
A világ két legszuperebb dolgát kombinálták OlaszországbanHivatalosan bejegyzett új termék született. Mi már most tudjuk, hogy évekig nem fogsz tudni lejönni róla. Nyáron biztosan.
Mit iszunk idén? Friss hírek, újdonságok a magyar borászatoktólFebruár 1-én került megrendezésre az év első borfesztiválja a Winelovers Grand. Számos pincészet itt jelentette vagy mutatta be az idei újdonságait. Ezekből válogattunk.