Felejthetetlen karácsonyi menük #10: megvadított töltött káposzta és egri bikavérNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Következzen a felturbózott töltött káposzta és az egyik legmagyarabb bor találkozása!
Minden napra egy bor: Varsányi Pincészet GS Egri Bikavér Superior 2018November 14-én kerül megrendezésre a Bordói November, a bordói vörös fajták legnagyobb hazai kóstolója. A rendezvény napjáig bemutatjuk a Csúcsborok Termének tételeit, vagyis a csúcsok csúcsát. Álljon most itt a bizonyíték, hogy még kiváló egri bikavér is készülhet a Bordeaux-i fajtákból!
„A Szent János-völgyben találtuk meg azt a helyet, ahonnan a mi elképzeléseinknek megfelelő bort lehet készíteni belőle”Verpeléten olyat tud az olaszrizling, amit csak nagyon kevés más helyen – állítja Varsányi Katalin, a Varsányi Pincészet tulajdonosa. Az interjúban elárulja a titkot, valamint azt is, milyen egy „safety place” magtár.
Szerintünk ez az idei nyár 10 legcoolabb boraBizonyított tény, hogy nem minden borfajta alkalmas arra, hogy felüdülést nyújtson a nyári forróságban. Az alábbiakban ajánlottak azonban mindenképpen. Cikkünkre 100%-os garanciát vállalunk.
Minden bor kap egy csókot a hordótólJúlius elején mutatkoztak be az egri Varsányi Pincészet Grand Selection tételei a Selection borbolt és borbárban.