Fröccs

Így menőzz este a pezsgővel (ha mersz)!

December 31. 15:12
Ha már ma minden a pezsgőről szól, nézzétek meg a Food52 videóját, amelyből megtudhatjátok, hogyan is működik a karddal/késsel/tőrrel/szablyával/machetével/stb. történő pezsgőnyitás! Nem árt, hogyha tisztában vagytok a dolog tecnikai hátterével, mielőtt az összes csajt összetrombitáljátok a buliban, elérkezik a nagy pillanat, a haverok videóznak, aztán a végén balul sül el a dolog... :)
 

Itt van minden, amit a virsliről tudni szeretnél

December 30. 17:25
A háztartásonkénti, évi kábé 7,30 kg virsli fogyasztásának a nagy része ilyenkor, az év végén realizálódik. Bécsi, frankfurti, juhbeles, műbélben gusztustalanra dagadó szójás, sajtos, cseh, baromfi. Csíki Sándor összeszedte őket a Food&Wine-on.