Pucér pincérek hozzák a 28.000 forintos vegán kóstolómenüt
Június 14. 20:41
Két hete nyitott London első meztelen étterme, ami olyannyira a "vissza a természethez" elv híve, hogy tulajdonképpen konyhatechnológia sincs, mint ahogy fények és mobilhálózat sem. A kóstolómenü viszont 69 fontba kerül, a várólistán pedig 46.000 ember van!
Mindössze három hónapig tervezik a nyitvatartást, ám már most is elképesztő a kereslet az étteremre, ahol komplett Flinstone-élményt kaphatunk, agyag edényekkel, ehető evőeszközökkel (kenyérből vagy zöldségből), organikus borokkal és pucér pincérekkel. Az ötfogásos kóstolómenü nyers vagy fermentált ételeit 1 óra 45 perc alatt kell végigegyük - utána ugyanis már jön is a következő vendég.
A The Bunyadi étterembe lépve, először a bárba érkezünk, ahol a vendégek fürdőköpenybe öltözve várják sorukat, a látvány kicsit spa-szerű. Amint helyet foglalunk majd asztalunknál, már szabadulhatunk is meg mindentől, amire nincs szükségünk, és kezdődhet a legtermészetesebb étkezési élmény!
Elgondolkoztunk, hogy végeredményben miben lenne ez más, mint otthon vacsorázni áramszünetkor, bár az is igaz, hogy ritkán készítünk sötétben pácolt lazacot hínár salátával vagy szárított paradicsommal töltött cukkinivirágokat - pláne meztelenül.