Újborokkal debütál a következő borvacsora
November 10. 14:50
November 30-án minden az új évjárat első hírnökei körül forog az Araz Étterem borvacsoráján. Az izgalmas borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hétfogásos ételsorukat kínálják.
Menüsor
Dúzsi Fürtike 2017
Kacsamájas hasé
Kacsamájas hasé
Figula Zenit&More 2017
Gesztenyés mogyoró krémleves sült cukorborsóval
Gesztenyés mogyoró krémleves sült cukorborsóval
Bujdosó Mentőöv 2017
Paprikás fogas sült karfiol pürével
Paprikás fogas sült karfiol pürével
Kázsmér Viognier 2017
Karalábéragu tésztában főtt borjúmiriggyel
Karalábéragu tésztában főtt borjúmiriggyel
Beaujolais Noveau 2017
Boeuf Bourguignon (a híres burgundi marharagu)
Boeuf Bourguignon (a híres burgundi marharagu)
Gere Portugiser 2017
Libamell szőlős káposztával és pirított burgonyával
Libamell szőlős káposztával és pirított burgonyával
Vylyan Bogyólé 2017
Vaníliás gyümölcs tarte
Vaníliás gyümölcs tarte
A vacsora ára 12.990 Ft/fő, a számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel. Az étterem ingyenes parkolást biztosít a Nyár utcai mélygarázsában. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges az araz@araz.hu e-mail címen vagy a +36 1-815-110-es telefonszámon.