Gondolkozol már a karácsonyi menün?A Budai Gesztenyés Étterem kéthetente megújuló szezonális ajánlatát, amely december 5.-től kóstolható a vendéglőben ezúttal a karácsonyi készülődés jegyében állította össze Parcsetich Ernő, séf.
GeszTeszt Budakeszin, ahol mindenki ételkritikus lehet egy estére!Igen, létezik ez a hely, méghozzá nem is olyan messze a belvárostól a Budai Gesztenyés Étteremben, Budakeszi és Budapest határán. Kevesen tudják, hogy a vendéglátóhely kéthetente rendez egy ingyenes ételkóstoló tesztet, ahol regisztráció után a következő szezonális étlap fogásait lehet megízlelni.
Hagyomány és megújulás Budakeszin - beszélgetés a Budai Gesztenyés Étterem séfjévelA Budai Gesztenyés története igazi, régi história. Budakeszi első családi nagyvendéglője 1902-ben nyitotta meg kapuit és itt azóta is minden a vendégekről szól. A hatalmas gesztenyefák által körülölelt étterem jelenlegi tulajdonosai nap mint nap azon munkálkodnak, hogy a tradíciók megtartása mellett helyet kapjon a modern gasztronómia és a szezonalitásnak megfelelő, kiváló minőségű ételek kerüljenek az asztalokra. A Gesztenyés séfjével, Parcsetich Ernővel beszélgettünk.