A Budai Gesztenyés Étterem kéthetente megújuló szezonális ajánlatát, amely december 5.-től kóstolható a vendéglőben ezúttal a karácsonyi készülődés jegyében állította össze Parcsetich Ernő, séf.
Menü:
Hideg libamájpástétom, illatos körtezselével, borajánlatunk: Gál Tibor Egri Csillag 2013,
Halászlé pontyból és harcsából, haltejjel és ikrával töltött tésztával, borajánlatunk: Vida Péter Kadarka 2013,
Kacsamell mézes körtével fűszeres diós rétessel és forralt bor redukcióval, borajánlatunk: Dibonis Chardonnay 2010,
Sertésszűz gesztenyével, aszaltszilvával és sült almával, borajánlatunk: Janus Cabernet Franc 2009,
Fűszeres- narancsos csokoládé mousse, borajánlatunk: a ház fűszeres, forralt bora
Az étterem 3 fogásos degusztációs menüvel is készül:
Halászlé pontyból és harcsából, haltejjel és ikrával töltött tésztával,
Sertésszűz gesztenyével, aszaltszilvával és sült almával,
Fűszeres- narancsos csokoládé mousse
A menü ára: 3 900 Ft borsor nélkül, 4 900 Ft borsorral.
A Budai Gesztenyés az ünnepi készülődés keretében szokásos karácsonyi elviteles menüket készít! Rendelhető kocsonya, halászlé pontyból és harcsából, töltött káposzta, és négy féle bejgli, személyesen az étteremben, vagy a +36 23 450 534 –es telefonszámon, illetve az sales@budaigesztenyes.hu email címen.