Sommelier munkatársat keres a CostesA vendéglátóipari piacon biztos lábakon álló, 14 éve működő- folyamatosan fejlődő széles portfólióval rendelkező Costes cégcsoport keresi új kollégáit Sommelier pozícióba.
Michelin-csillagos lakosztályétterem nyílik a Gellért HotelbenPalágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes head chefje ezúttal a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiválján ad exkluzív fine dining vacsorát. A 6 fogásos menü már megtekinthető.
Mi már tudjuk, mit eszel a májusi Gourmet Fesztiválon!Április 23-án tartották a négy hét múlva a Millenárison megrendezésre kerülő OTP Gourmet Fesztivál sajtótájékoztatóját, ahol a hazai sztárséfek bemutatták, mivel készülnek a májusi rendezvényre.
A hónap végére megduplázódhat a Michelin-csillagos magyar éttermek számaMárcius 26-án Budapesten rendezik meg a világ talán legnagyobb presztízsű étteremkalauza, a Michelin 2018-as Michelin Main Cities of Europe című kiadványának bemutatóját. Úgy tűnik, Magyarországnak lesz oka az örömre.
A Costes lett az év éttermeA Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat, 2016-os teljesítménye alapján a hétfő este rendezett díjátadó gálán Budapesten. A fővárosi étterem harmadik alkalommal érdemelte ki az elismerést.
Íme a legjobb magyar éttermek listájaMegjelent a Gault&Millau 2015-ös magyar étteremkalauza, benne a 100 lejobbnak ítélt magyar étteremmel. Első a Costes, a második az Onyx, és a ZONA bisztró a harmadik. A borászatok éttermei is jól szerepeltek.
Gerendai új éttermet nyitÚj, a meglévőnél nagyobb Costes étterem nyit tavasszal, Costes Downtown néven a belvárosi Vigyázó Ferenc utcában nyíló Prestige Hotelben.
Ott van egy magyar a világ legjobb éttermei közöttA Ráday utcai Costes is bekerült a világ 25 legjobb étterme közé a Tipadvisor Travelers' Choice™ 2014 elnevezésű közönségszavazásán!
Íme hazánk legjobb éttermeiMegjelent a Goult Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza, benne a legjobb hazai éttermekkel.