Ha szeretnél fejlődni, karriert építeni és hosszú távon képzeled el a jövőd az étteremben, jelentkezz egy szuper csapatba!
Főbb feladataid a következők lesznek:
- Az étterem vendégeinek magas színvonalú kiszolgálása az éttermi szerviz során
- Borok- és borpárosítások kiválasztása
- Kapcsolattartás a beszállítókkal, árurendelés
Elvárások:
- Hasonló éttermekben szerzett minimum 2-3 éves szakmai tapasztalat,
- Folyékony és magabiztos angol nyelvtudás (társalgási és szakmai téren egyaránt)
- A hazai és külföldi borpiac széleskörű ismerete
- Naprakész elméleti és gyakorlati tudás
- Jó megjelenés
- Vendégközpontú hozzáállás
- Megbízhatóság
- Pontosság, precizitás, rugalmasság
Előnynek számít, ha szereztél már fine dining étteremben tapasztalatot.
Juttatások:
- Versenyképes bérezés, 8 órás bejelentés
- Hosszútávú, stabil munkaviszony
- Kedvezményes étkezés a cégcsoport éttermeiben
- Nemzetközi környezet, fejlődési lehetőség egy Michelin csillagos étteremben
Munkavégzés helye: Budapest belváros
Jelentkezés módja: Fényképes szakmai önéletrajzod, a bérigényed megjelölésével küldd el nekünk az alábbi e-mail címre:
hr@costes.group
A Costes étterem a Costes csoport első egysége, Budapest gasztronómiai térképének élénk színfoltja 2008-ban nyitotta meg kapuit. Két évvel később a kiemelkedő szakmai tevékenységet Michelin csillaggal díjazták, amelyet a hazai fine dining vendéglátás Ráday utcai fellegvára azóta is, tizenkét éve töretlenül őriz.