Nyúlbonbon és pattogatott kukorica: őrültségek vettek le a lábamrólCsutorás Ferenc és Ludányi Balázs, vagyis az egri Almagyar Érseki és a mátrai Centurio Szőlőbirtok volt az Araz Étterem vendége a legutóbbi BorDuett vacsorán. Most először kóstoltam Kovács Ákos étteremvezető és Barka Áron chef de cuisine munkáit, de apró meglepetéseiket sokáig emlegetni fogom.
Akik a feledésből hozták vissza az érseki szőlőketAz Almagyar-Érseki Szőlőbirtok története olyan erős felütéssel kezdődik, hogy az már önmagában dokumentumfilmért kiált: három érdekes ember, egy elvadult szőlőterület, amelyben kincsek rejtőznek, szüret a bozótban, borászat, mint régészet.
Egyedi térkép az egri bortúrádhozEz történik, ha egy gasztrós és két borász összeül. Most már nem kell sokat gondolkodnod, ha Egerbe érkezel, hogy merre is indulj jó borokért, szállásért vagy minőségi fogásokért, mert elkészült egy ideális egri bortúra térképe.