Már nem csak a bort rakják amfórábaAz amforás borok divatja még le sem csengett, de már itt vannak az újabb cserépedényben érlelt italok. Vajon melyik számíthat közülük hasonló sikerre?
Kik készítették a világ első borát?Egy áprilisban kiadott könyv szerint nem egészen úgy volt a dolog, ahogy eddig hittük: talán nem mindent a grúzoknak köszönhetünk.
Egy hely, ahol mindent megtudhatsz a grúz gasztronómiárólEgy éve nyitotta meg kapuit az Aragvi grúz étterem Budapest második kerültében. Végre egy hely, ahol megismerkedhetünk az eredeti grúz gasztronómiával, és a vendéglátóhely egy-egy rendezvénye segít abban, hogy közelebb kerüljünk az étkezési szokásokhoz és a kultúrához is.
Íme, a borvilág elfeledett központja, ahol még nem jártálMi magyarok sokat kesergünk azon, hogy a borhoz fűződő nagy múltunk és ígéretes jövőnk ellenére viszonylag kevesen ismerik borainkat a világban. Azonban vannak országok, akiknek több oka lenne panaszra. Ilyen Grúzia is.