Te is vörösboros vagy? November 25-én a Bordói Novemberen a helyed!Október 13-ig elérhetőek a pre-early bird jegyek.
Családokról mesélő dűlők és szelíd energiák SzekszárdonFekete Mihály soha nem tartozott a feltűnést kereső szekszárdi termelők közé. Borai mégis évről évre szépen szerepelnek a hazai és nemzetközi versenyeken. A borásznak tettünk fel kérdéseket a pince történetéről, és a közelmúlt sikereiről.
Bársonyos borok, bohém együttlét és frissítő újdonságokIsmét bizonyítottak a hazai vörösborok, és meglepő újdonságokkal is találkozhattunk a Bordói Novemberen.
A szekszárdi Fekete Borpince már májusban több programmal is várja a vendégeketTágas terek, remek kilátás, üde 2020-as borok és lelkes házigazda – ezekkel biztosan találkozhat, aki az újranyitás után ellátogat Szekszárdra a Fekete Borpincéhez. Fekete Mihály Endre tulajdonossal beszélgettünk az előttünk álló tavaszi és nyári időszak terveiről.
Felejthetetlen karácsonyi menük #24: az örökslágerKülönleges de mégis tradicionális karácsonyi étel-bor párosításokat bemutató sorozatunk befejező részében minden földi jóval telepakolunk egy levest és kínálunk hozzá egy a nevéhez méltóan szűnni nem akaró élményt nyujtó vörösbort. Kellemes ünnepeket!
Felejthetetlen karácsonyi menük #16: egy fura madár az asztalonNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Most kiderül, milyen bor illik a strucchoz!
Felejthetetlen karácsonyi menük #15: házi spéci sacher torta és cabernetNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Jöjjön most egy "magyarosan" megbolondított osztrák édesség és egy csodás szekszárdi bor.
Felejthetetlen karácsonyi menük #5: vadpörkölt kicsit másképp és cabernet sauvignonNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. Következzen most egy hamisítatlan karácsonyi fűszerezésű pörkölt és hozzá egy szekszárdi prémium vörösbor!
Felejthetetlen karácsonyi menük #3: csirkemellpástétom rozéval és rozévalNyakunkon a szenteste, és még nem tudod, mi kerüljön az asztalra? Szeretnéd valami újjal elkápráztatni a családot? Karácsonyig tartó sorozatunk minden részében egy komplett ünnepi menüt kínálunk. Egy hagyományos karácsonyi hozzávalóból készített, de mégis rendhagyó étel és egy hozzá tökéletesen passzoló, különleges vörösbor és már kész is a tökéletes vacsora. A mai menü: fenséges csirkemellpástétom, bele és hozzá szekszárdi rozé.